Make your own free website on Tripod.com

RAHSIA BUAT DUIT DI RUMAH

Home | Tentang Diri | Buat Duit Dengan Myspace Masyuk | Hubungi Saya

Buat Duit Dengan Myspace Masyuk

RM300 - RM500 SEMINGGU UNTUK MENGHANTAR COMMENT & BULETIN PADA RAKAN˛ DI..... MYSPACE

" Peluang menjana pendapatan lumayan secara sambilan pada waktu lapang menggunakan Myspace.

Pertama kali dibuka untuk ahli myspace di Malaysia."

Betul Ke Boleh Buat Duit ? Macam Mana?.

Memang Boleh...Dengan Myspace Masyuk .

Myspace masyuk merupakan satu sistem berkesan menjana pendapatan menggunakan kaedah viral. Dengan Kaedah ini setiap ahli mendapat faedah bukan hanya satu sumber pendapatan tapi 10 12 13 sumber pendapatan.

Sistem sama telah digunakan di luar negara dan ini kali pertama peluang seperti ini dibuka kepada ahli Myspace di Malaysia.

Suka diingatkan, sistem ini langsung takder kena mengena dengan Multi Level Marketing yang mana anda dikehendaki bertindak sebagai downline atau upline.

Peringatan: Jika anda ingin jadi cepat kaya tanpa perlu berbuat apa˛ anda mungkin perlu mencuba di tempat lain. Sistem kami tidak menjanjikan anda jadi kaya raya sekelip mata tanpa sebarang usaha (kerja).

Apa yang anda perlukan untuk kerja sambilan ini?
1: Akaun Myspace
2: Internet
3: Berumur 16 tahun keatas
4: Selalu online di Myspace (1 - 3 kali seminggu)

Caranya mudah sahaja, setiap ahli Myspace Masyuk akan menerima kod dimana anda perlu masukkan kod Myspace Masyuk berkenaan setiap kali anda menghantar comment dan bulletin pada senarai Friendlist anda.

Dalam seminggu, anda hanya perlu hantar sekurang˛nya 1 - 3 kali comment/bulletin kepada friendlist.

Itu sahaja, mudah bukan?

Tapi mungkin anda terfikir pula, bagaimana dengan menyebarkan kod Myspace Masyuk sahaja anda sudah boleh dapat bayaran???

Perkara yang akan kami terangkan dalam Manual Ahli Myspace Masyuk nanti.

Sistem Myspace Masyuk BUKAN sebuah buku panduan atau e-book seperti program kerja dirumah yang lain.

Myspace Masyuk adalah sistem lengkap, anda akan diberikan viral page.

Sebaik sahaja anda menerima pakej Myspace Masyuk, apa yang anda perlu lakukan adalah setup viral page dengan berpanduankan manual yang diberi dan daftar maklumat yang diperlukan, ini termasuklah maklumat bagi tujuan pembayaran.

Bila anda selesai, copy kod html Myspace Masyuk dari page viral anda, "Login" ke akaun myspace dan mula hantar comment atau buletin.

Manual yang disertakan hanya sebagai panduan atau rujukan bagi memudahkan ahli untuk bermula.

Owh ya... Walaupun sistem ini dipanggil sebagai Myspace Masyuk, ianya juga berfungsi dengan lain˛ laman web sosial seperti friendster.

Pendapatan anda adalah dalam lingkungan RM300 – RM500 seminggu. Tapi kalau anda betul˛ ada komitmen tak mustahil boleh mengatasi jumlah ini.

Suka di ingatkan sistem ini bukan untuk menjadikan anda seorang yang kaya atau jutawan, sistem ini hanya sebagai pendapatan sampingan sambil berhibur di Myspace.

-- Berikut adalah senarai soalan yang selalu ditanya (FAQ) –

Apa jenis comment yang saya akan kirimkan?
Anda akan mengirimkan comment dan buletin yang biasa seperti mana anda lakukan setiap hari. Yang berbeza hanya adalah anda memasukan code Myspace Masyuk ke dalam comment tanpa diketahui oleh rakan anda.

Adakah code ini sejenis virus yang menyimpan data pengirim dan penerima?
Ini bukan virus atau worm atau apa - apa jenis program yang salah disisi undang - undang atau terma myspace.

Berapa lama masa sebelum saya boleh mula?
Secepat mungkin, anda cuma perlu baca manual Myspace masyuk dan bermula dalam masa 30 minit.

Adakah saya perlu menghantar iklan seperti Macy Card atau Ringtones?
Tidak anda tidak perlu menghantar apa jenis iklan sekali pun. Hanya comment dan buletin yang biasa anda kirim tetapi telah dimasukan kod Myspace Masyuk.

Boleh beri contoh comment yang akan saya hantar?
Ya! seperti berikut:

Hi [NAME],

Selamat Pagi, sihat ke?

[NAME] saya baru update profile.
http://www.myspace.com/anda

Itu sahaja dan anda boleh hantar apa jenis comment pun kerana ini yang memang anda lakukan setiap hari kan?

Dari mana datang duit dan siapa yang bayar?
13 cabang pendapatan yang kami katakan tadi akan terangkan secara terperinci kepada ahli berdaftar sahaja. Salah satu pihak adalah kami sendiri. Selebihnya akan diterangkan dalam manual ahli.

Dengan sistem Myspace Masyuk anda tak perlu:

[x] join wang rakyat atau sewaktu denganya
[x] jual barang
[x] cari downline atau upline
[x] jumpa orang
[x] call atau pick up call
[x] chat kat YM atau IM
[x] buat blog
[x] join paid survey
[x] melabur dalam forex atau saham
[x] keluar duit langsung

Berikut adalah screen shot akaun salah seorang ahli yang mengunakan sistem Myspace Masyuk.

Klik Untuk Lihat Gambar Besar

Terima Kasih kepada saudara Azril Hakim Bin Abdul Halim kerana sudi berkongsi penyata pendapatan beliau setelah menyertai Myspace Masyuk.

Kami juga berharap ahli lain yang telah berjaya sudi mengirimkan pada kami screen shot akaun bank sebagai bukti kepada rakan - rakan lain.

Dibawah adalah 2 email penghargaan yang kami terima dari ahli terdahulu.

kini anda mampu berkarya walaupun anda serba kekurangan MODAL..Jadi
insan yang kretif di dunia internet tanpa sempadan..
Dari modal yang kecil anda mampu dikenali seluruh dunia dan sambil menjana pendapatan puluhan ribu..

Fadhli
http://www.pemasaranvideo.com/

Jadi, apa lagi? Kerja anda cuma perlu hantar comment/bulletin kepada friendlist anda sekerap mungkin sahaja.

Itu sahaja. Mudah, Ringkas dan tak banyak kerja. Tapi cukup berbaloi jika dibandingkan dengan pendapatan RM300 – RM500 seminggu nanti. Myspace masyuk berfungsi 100% secara autopilot dan anda tak perlu bangun dari kerusi empuk anda untuk dapat duit terus ke akaun bank.

Pakej yang bakal anda terima juga akan mengajar cara mengunakan software automation yang digunakan untuk menghantar comment & buletin secara automatik.

Dengan software ini anda hanya perlu masukkan wording untuk comment/bulletin dengan kod html "Myspace Masyuk" dalam software ini akan "RUN" secara automatik. Selain itu, anda juga menghantar message, approve and add kawan2 baru termasuklah menghantar ucapan hari jadi pada rakan pada hari tersebut. Semuanya dilakukan secara automatik.

Cepat Join Myspace Masyuk. Sebaik sahaja anda join, anda boleh mula menjana pendapatan dalam masa 30 minit dari sekarang.

Berapa kos untuk Join Myspace Masyuk?

RM549.90 ? RM297 ? RM149 ? RM99 ?

RM50.00

RM20.00

RM10.00 Sahaja

RM10.00 je? Betul ke?

Yup!! Kami mahu membantu anda meneroka Myspace sebagai salah satu sumber pendapatan, bukan sekadar tempat meluangkan masa lapang.

Untuk join kami (kalau anda berminat) sila klik button Daftar, lengkapkan borang pesanan. Anda boleh membuat pembayaran melalui Maybank2U.com atau Cash Deposit. Sebaik tempahan disahkan oleh pihak kami, anda akan menerima pakej lengkap Myspace Masyuk dalam masa kurang 24 jam.

Join Myspace Masyuk Sekarang

Pertanyaan boleh dibuat melalui email : myspacemasyuk@gmail.com

PERHATIAN: Kami mungkin akan menaikan harga kepada RM50.00 selepas pukul 12:00 tengah malam, Sabtu, 15 December 2007. Jadi jika berminat untuk jadi ahli dan mula mendapat pendapatan berterusan dengan sistem Myspace Masyuk anda perlu bertindak sekarang.

Hanya RM10.00 Jika Anda Buat Pesanan Sebelum

12:00 Tengah Malam
Sabtu, 15 December
2007

Dapatkan Keahlian Myspace Masyuk Sekarang Dengan Hanya RM10.00

Join Sekarang Untuk Menerima Pendapatan Berterusan Setiap Bulan Dengan Hanya RM10.00

DAFTAR SEKARANG